Cara Maen Judi Samgong Online OCEQQ

Cara Maen Judi Samgong Online OCEQQ –  Sampurasun para benttor kumaha sehat? Dina kesempatan ieu sim kuring bade ngabahas tentang cara maen judi samgon. Mungkin sebagian anjeun aya anu atos terang cara maenna, tapi hunte nutup ka mungkinanan oge sebagian anjeun aya keneh nu teu acan terang. Samgong nya eta permainan anu nganggo kartu remi. Nah upami hoyang jelas tetang cara maenna simak nu bade simkuring jelas keun di hadap ieu.

Cara Maen Judi Samgong Online OCEQQ

Samgong nya eta permainan kartu anu kapungkur nu sok di maen keun ku tukang angon, kapungkur samgong teh di maen keun nganggo batu kerikil, tapi sa iring jaman makin maju, permainan judi samgong ieu terus berubah. Cara maenna sami sapertos kapungkur saurna teh kitu. Didieu simkuring bade ngajelas keun cara maen samgong moderen.

Cara Maen Judi Samgong OCEQQ

Cara Maen Judi Samgong OCEQQ

Permainan ieu mulai rame di maen keun di tahun 2017 berati masih haneut keneh meren nya hehehe. Permainan samgong di kalur keun agen judi INDPLAY atau INDPOKER. Permainan ieu mulai di maen keun kusahab permainan ieu babari pisan meunang bonus, jeung jekpotna.

Cara Maen Judi Samgong

Di jero permainan Samgong Online ieu bisana di  amen keun minimal 2 orang, paling lobana 8 orang. Nah engke dina salah sahiji pemain bakal aya nu jadi bandar. Terus permainan judi samgong online ieu ngangguna keun sistem bandar keliling, atau bandarna gantian. Nah uapami hoyong jadi bandar biasanya chips urang kudu lebih seer cotoh, misal keun per betna teh 5.000 maka engke urang kudu nyekelan 250.000. Nah upami aya hiji player terus chipna teu acan memenuhu sarat jadi bandar maka bakal di lewat atau di ganti ku pemian lainna.

Dina permainan samgong nilai kartu nu paling alit teh 1, teras kartu nu paling ageung teh 10. Nah upami as di hitung 1, terus upami 10. Jack, Queen, King di hitung 10.

Dina maen samgong online ieu ke masing-masing player bakal di pasihan kartu 3 nu engke bakal di adu sareng bandar. pertama 2 kartu nu bakal di pasihan dina posisi ka buka. Terus 1 kartu posisina nutup. Nah upami sadayana para pemainan atos kenging kartu 3. Langkah selajutna ke bakal di hitung, atau di jumlakeun. Maen samogng ieu teh hampir mirip pisan sareng bandar ceme, atau aduq. tapi nu ngabenten keunna teh upami samgong ngangguna keun kartu remi, sedang keun ceme atau aduq ngagunakeun kartu domino99.

Bonus atanapi Jekpot Samgong.

Dina permainan samgong anjeun tiasa ngengingkeun jekpot nu ageung pisa, urutan kartu nu paling ageung nya eta urutan kartu di hadap ieu.

1.As ,As ,As

2.King , King , King

3.Queen ,Queen ,Queen

4.Jack , Jack , Jack

5.10 ,10 ,10

Cara Maen Judi Samgong Online

Cara Maen Judi Samgong Online

Upami julamah kartu bandar sami sareng player atau remis (Draw), maka nu menang bandar, karena eta ka unggulan jadi bandar.

Nah upami pemainan jumlah kartuna 30 maka bandar wajib mayar 2X lipat dina bet nu di lakukeun ku urang. Terus upami urang nanggaduah 3 kartu as maka bandar mayar 3X lupat disa pasangan nu ku urang di bet keun oge.

Tapi tong hilap meser jekpot oge ameh urang bisa menang ka untungan deui oge. Cukup 1.000 urang bisa meunang keun jekpot nu tos di cantum keun.

Cara Memilih Agen Judi Samgong Online Terbaik 2017

Nah umapi ajeung tertarik hoyong maen judi samgong online, tapi masih bingung marian agen judi nu terpercanten, anjeun bisa gabung sareng OCEQQ. Di OCEQQ anjeun sapoe bisa kengin bonus deposit sa ageung Rp 5.000,- sa dinten sakali. Terus anjeung oge di pasihan ka gampilan dina saat ngalakeun transaksi.  Di OCEQQ anjeun bisa ngagunakeun 7 bank lokal di Indonesia sapertos. BCA, BNI, BRI, Mandiri, Damanomon, CIMB Niaga, sareng Permatabank.

Tong hilap oge ngajak rerencangan maen di dieu OCEQQ, ameh aranjeun engke bakal di bere komisi sa ageung 20%, dina setiap rerencangan nu di ajak. Komisi sa umur hirup. Turus kenging keun oge bonus cash back sa ageung 0,5%. Oh nya kade ngan tong sa ukur ngajak rerenjangan maen hungkul ajeung ge kudu masihan link referral anjeun ameh rerencangan anjeun jadi downline anjeun.

Link Alternatif OCEQQ

Nah upami linkutama hunte tiasa di angge anjeun tiasa ngagunakeun link alternatif OCEQQ anu atos di sedia keun, upami teu acan terang bisa di tinggal di hadap ieu :

OCEQQ.net
OCEQQ.info
OCEQQ.org

Sakieu hula penjelasan teteng Cara Maen Judi Samgong Online OCEQQ munggi manfaat. Terus upami anjun hoyng info nu lebih lengkap tentang OCEQQ anjeun tiasa naros langung melalu kontak livechat. Upami teu terang tiasa ngaguna keun Kontak Live Chat OCEQQ di handap ieu :

Share : FacebookTwitterGooglePinterest

Related Post

  • Bandar Super 10 Indonesia Online Terbaik 2018 INDOWIN99 150x150

    Bandar Super 10 Indonesia Online Terbaik 2018 INDOWIN99

    Bandar Super 10 Indonesia Online Terbaik 2018 INDOWIN99 - Kabar gembira buat kalian penggemar judi online, khusus nya buat kalian yang suka bermain judi di server IDNPLAY atau IDNPOKER. Karena
  • Agen Judi Capsa Susun Online Terbaik OCEQQ 150x150

    Agen Judi Capsa Susun Online Terbaik OCEQQ

    Agen Judi Capsa Susun Online Terbaik OCEQQ - Capsa Susun Adalah Permainan yang sudah di kenal di seluruh indonesia maupun dunia. Dalam permainan capsa susun setiap pemain akan dibagikan 13 buah
  • Bandar Judi Super 10 Online 2018 MasterPoker99 150x150

    Bandar Judi Super 10 Online 2018 MasterPoker99

    Bandar Judi Super 10 Online 2018 MasterPoker99 - Super 10 adalah sebauh permainan baru yang bisa menjadikan peluang untuk mendapatkan uang. Permainan baru adalah terobosan bagi orang-orang yang sudah
  • Bandar Judi Super 10 Online Terbaik 2018 ituDewa 150x150

    Bandar Judi Super 10 Online Terbaik 2018 ituDewa

    Bandar Judi Super 10 Online Terbaik 2018 ituDewa - Telah hadir permainan baru, khusunya buat kalian pencita judi IDNPLAY atau IDNPOKER. Sebelum kita bermain permainan tersebut kita cari tau dulu cara
  • Bandar Super 10 Indonesia Terbaik 2018 INDOWIN99 150x150

    Bandar Super 10 Indonesia Terbaik 2018 INDOWIN99

    Bandar Super 10 Indonesia Terbaik 2018 INDOWIN99 - Kabar gembira buat kalian penggemar judi online, khusus nya buat kalian yang suka bermain judi di server IDNPLAY atau IDNPOKER. Karena IDNPLAY atau
  • BEST AGEN JUDI ONLINE TERPERCAYA

    •          
      NO.

      STATUS AGEN

      JOIN
      01   VBANDAR Hits Agen Judi REGISTER
      02   QBANDAR Hot Agen Judi REGISTER
      03   BDDOMINO Hits Agen Judi REGISTER
      04   RGOSAKONG Hits Agen Judi REGISTER
      05   ituDomino Hits Agen Judi REGISTER
      06   IDNSAKONG Hot Agen Judi REGISTER
      07   INIMASTER New Entry Best Agen Judi REGISTER
      08   SAKONG99 Hot REGISTER
      09   QJOKER New Entry Best Agen Judi REGISTER
      10   ituQQ New Entry Best Agen Judi REGISTER
      11   itu99 New Entry Best Agen Judi REGISTER
      12   INDOWINPOKER New Entry Best Agen Judi REGISTER
  • Histats