Cara Maen Judi Bandar Sakong vBandar

Cara Maen Judi Bandar Sakong vBandar – dina permainan Judi Bandar Sakong dina 1 meja tiasa di maen keun nepi 8 jalmi, turus 1 jadi bandar. Tina maen judi sakong online ieu Anjeung tiasa ngagaduhan sensai anu sanes, karena didieu anjeun tiasa jadi bandar. Dimana sadayana pemain tiasa ngaraosan jadi bandar, karena didieu ngaguna keun sistem bandar keliling. Permainan sakong ieu oge aranjeun tiasa ngagauduhan ka untungan anu tereh, karena jekpotna babari pisan.

Cara Maen Judi Bandar Sakong vBandar

Permainan Sakong emang babari pisan jang dimaen keun. Terus jekpotna ge babaripisan di meunang keunna. Ngan ukur modal Rp 1.000,- urang-urang tiasa kengin jekpot anu luar bisa gedena.

Cara Maen Judi Bandar Sakong

Cara Maen Judi Bandar Sakong

Cara Maen Sakong

Permainan judi sakong online bisasana di maenkeun ku 8 jalmi terus 1 jalmi kudu jadi bandar. Sistem bandarna engke gantian. Cara ngitung maen sakong online babari pisan. Nilai kartu ( AS ampe 10) nu nentukeun nilai 1–10. Sedangkan Jack, Queen, dan King. Ngagaduhan nilai 10, atau 0. Kumaha cara nentukeun pemenang dina permainan agen sakong online ieu?

Dina permainan sakong ieu engke bakal di bagikeun 3 buah kartu. Saentos sadayanan jalmi ngagaduhan 3 kartu, maka engke kartu player di adu keun sareng kartu bandar. Upami nilai Anjeun, sareng Bandar sami maka Bandar anu meunangna. Sabab eta kaunggulan jadi bandar bandar.

Contoh Maen Sakong

Didieu simkuring rek mere sa etik contoh maen sakong online. dina setiap permainan bakal aya 1 anu jadi bandar, terus engke sesana jadi player. Upami tilu jenis kartu anu dipigaduh bandar memiliki nilai 27 anu masing masing kartuna 8, 9, sareng Q. Upami para pamaen lainna ngagaduhan nilai nu dihandap bandar, atau sarua nilainna 27 poin. Maka kabeh pemain bakal eleh ku bandar. Sabalikna upami player ngagaduhan nilai di luhur angka 27 geus di pasti keun manehna pasti meunang. Upami anda ngagaduah nilai 10, 20 dan 30 maka kameunangan anjeun bakal di X2. Contoh Anjeun masang 10rb maka engke di bayar ku bandar jadi 30rb.

Urutan Kartu Nu Gede :

  1. AS, AS, AS.
  2. King, King, King.
  3. Queen, Queen, Queen.
  4. Jack, Jack, Jack.
  5. 10, 10, 10.
  6. KQJ, KKQ, KKJ, QQJ, JJK, JJQ.
  7. KQ10, KJ10, QJ10, JJ10, K10, KA9, K82, Q37, A27, 622
  8. Dll yang di kombinasi mean 10/20/30 mata jumlah 3 kartunya

Upami player ngagaduhan kartu As,As, As engke bakal di bayar 3x lipat dina jumlah pasangan.

Upami player ngagaduhan urutan kartu KKK,QQQ,JJJ, 10, KQJ, pokona nu mantak jadi nilaina 30, makan engkein bakal di bayar 2x lipat dina jumlah pasangan.

Cara Maen Bandar Sakong vBandar

Cara Maen Bandar Sakong vBandar

Cara Milih Agen Sakong Online Nu Sae

Jang Aranjeung anu ker marian agen judi sakong ieu, atau sedang marian Agen Judi Bandar Sakong Terpercanten aranjeun tiasa milih agen vBandar. Karena vBandar salah sahiji agen judi sakong online anu tos lami berdiri didunia perjudian, jadi tos teu kedah di taros keun deui. Terus kamanan, sareng kanyamanna dina saat maen tos teu kedah di ragu keun deui.

Agen judi vBandar pge masihan bonus nu luar biasa gedena, sepertos. Bonus CASHBACK 0.3% 2x Di bagikeun seminggu, dibagi keun Setiap hari RABU, sareng SABTU Sore. Di hitung bedasar keun TO Sesuai Periodena. Minimal Deposit di vBandar Sangat TERJANGKAU Hanya, Rp.25.000,- dan Withdraw Rp.50.000,-. Terus jang transakasi babari pisan. Karena vBandar masihan kamudahan dengan 7 bank lokal di Indonesia sepertos BCA, BNI, BRI, MANDIRI, DANAMON, CIMB NIAGA, dan PERMATABANK.

Link Alternatif vBandar

Upami aranjeun hunte tiasa muka link untama vbandar ajeun tiasa muka link alternatif vbandar anu atos di sediakeun. Upami teu acan terang link alternatif na anjeung bisa buka link di handap ieu :

  1. vBandar.com
  2. vBandar.net
  3. vBandar.info
  4. vBandar99.com
  5. vBandar99.net

Sakian hula Cara Maen Judi Bandar Sakong vBandar, nu tiasa abi sampaikan. Nah upami kalian hoyong uang tambahan anjeun bisa jadi mintra referral vBandar. Info anu leuwih lengkap anjeun bisa buka di link http://www.vbandar.org/body/carabermain/mitra.html. Lamun hunteu bisa ngahubungi di kontak livechat vBandar di handap ieu :

Share : FacebookTwitterGooglePinterest

Related Post

  • Agen BandarQ Online Indonesia Terpercaya BDDomino 150x150

    Agen BandarQ Online Indonesia Terpercaya BDDomino

    Agen BandarQ Online Indonesia Terpercaya BDDomino - sebelum kita bermain bandarq. Sebaiknya kita mencari agne judi bandarq terlebih dahulu, dan mencari tau cara bermainnya. BandarQ, bisa dibilang
  • Agen Bandar66 Indonesia Terbaik IDNSakong 150x150

    Agen Bandar66 Indonesia Terbaik IDNSakong

    Agen Bandar66 Indonesia Terbaik IDNSakong - Hallo para bettor buat kalian yang sedang mencari Cara Bermain Bandar66. Disini ayomain akan membahasa Cara Bermain Bandar66, dan apa itu Bandar66.
  • Agen Bandar66 Online Terpercaya INDOWINPOKER 150x150

    Agen Bandar66 Online Terpercaya INDOWINPOKER

    Agen Bandar66 Online Terpercaya INDOWINPOKER - Server PokerV saat ini memiliki 8 jenis judi kartu online uang asli yaitu. Poker, Domino99, AduQ, Capsa Susun, Bandar Poker, Bandar Sakong, Bandarq dan
  • Agen Bandar66 Indonesia Terbaik Domino757 150x150

    Agen Bandar66 Indonesia Terbaik Domino757

    Agen Bandar66 Indonesia Terbaik Domino757 – Bandar66 Online Adalah sebuah permainan terbaru. Yang baru di rilis pada tahun 2018 tanggal 8 Maret kemarin. Permainan Bandar 66 Online menjadi permainan
  • Agen Bandar66 Indonesia Online Terpercaya Poker757 150x150

    Agen Bandar66 Indonesia Online Terpercaya Poker757

    Agen Bandar66 Indonesia Online Terpercaya Poker757 - Pada kesempatan kali ini saya akan membahas permainan Judi Bandar66 Online yang baru saja di hari kemari pada tanggal 8 Maret. Kehadiran permainan
  • BEST AGEN JUDI ONLINE TERPERCAYA

    •          
      NO.

      STATUS AGEN

      JOIN
      01   VBANDAR Hits Agen Judi REGISTER
      02   QBANDAR Hot Agen Judi REGISTER
      03   BDDOMINO Hits Agen Judi REGISTER
      04   RGOSAKONG Hits Agen Judi REGISTER
      05   ITUDOMINO Hits Agen Judi REGISTER
      06   IDNSAKONG Hot Agen Judi REGISTER
      07   INIMASTER New Entry Best Agen Judi REGISTER
      08   SAKONG99 Hot REGISTER
      09   QJOKER New Entry Best Agen Judi REGISTER
      10   ITUQQ New Entry Best Agen Judi REGISTER
      11   ITU99 New Entry Best Agen Judi REGISTER
      12   INDOWINPOKER New Entry Best Agen Judi REGISTER
  • Histats